torstai 30. heinäkuuta 2009

ihana loma pääkaupunkiseudulla;)

Ikaalisten kylpyläloman jälkeen lomamme jatkui vielä neljä päivää kakkoskodissamme Tuusulassa- ja niihin päiviin mahtui paljon mukavaa touhua.

Ellan, Simpan ja Kaitsun mielestä lomaan kuuluu telttailu (mukavuudenhaluinen äiti ei osallistu siihen rientoon, vaan nukkuu mieluummin ihanassa omassa sängyssään) Sunnuntaina 26.7. vietettiin kummipoikani Oskarin rippijuhlaa Arolassa. Kaunis sää kruunasi hienon juhlan!

Sunnuntai-illalla vielä lähdettiin humputtelemaan Linnanmäen hulinaan. Oli hauskaa koko rahan edestä, lähdettiin kotiin vasta kun huvipuisto suljettiin klo 22. Tässä kuvassa kolmikko nautiskelee jäähilejuomaa Vekkulan ja Kummitusjunan jälkeen, ennen Hurjakurua ja kaikkia muita vemputtimia :=)

Maanantaina äiti ja isi shoppailivat Järvenpäässä, mm. uudet rullaverhot kakkoskotimme olkkariin, valaisimet Myrskylän kodin alakerran rappukäytävään ym. Uimassakin ehdittiin käydä lasten kanssa läheisellä uimapaikalla ennen äidin ja isän hybridiruis-iltaa Vihdin Kotkaniemessa...ei siis pelkkää lomaa, vähän myös asiaa ;)
Tiistai oli viimeinen lomapäivä - ja sekin vietettiin loppuun asti pois Myrskylästä;) Aamupäivällä Kaitsu etsi hukkakauroja Tuusulan pelloilta ja äippä siivosi. Iltapäivällä käytiin lempiuimapaikassamme: Nurmijärven Sääksillä - mahtava hiekkaranta, kirkasta vettä ja hyvät palvelut. Sen verran sää oli kolea, että vain lapset uivat tällä kertaa, mutta mukavaa oli muuten kaikilla. Kuvassa testaillaan uimarannan kuntoiluhärveleitä.
Kaikki loppuu aikanaan, myös 8 vrk:n loma, nyyh. Tiistaina saavuimme Myrskylään klo 21 aikaan ja keskiviikkoaamuna oli sitten edessä aamulypsy pitkästä aikaa, huhhuh! Mutta loma oli tehnyt tehtävänsä: aamuankeuden jälkeen navettahommat sujui jopa hymyillen. Kaitsu sanoi nimittäin, että eipä ole pitkään aikaan nähnyt emännän hymyilevän lypsäessään niin kuin keskiviikkoaamuna. Taisi emäntä olla loman tarpeessa jo pitemmän aikaa, sen verran rankka alkukesä oli ollut! Ja mikäs emännän oli hymyillessä, Sirpa-lomittaja kun oli hoitanut mun ammuni niin hyvin 8 päivän ajan, kiitos Sirpa ja siunattu lomitusjärjestelmä- mä en tätä hommaa jaksais ellei meillä olis maailman parhaat lomittajat :=)



Ei kommentteja: