lauantai 11. heinäkuuta 2009

rypsi kukkii !

Lauantaiaamun kunniaksi tietty taas lypsykoneen pesuri oli mykkänä;( Alkaa jo hermot mennä sen masiinan kanssa, kun kahta viikkoa ei kestä ehjänä...just kesäkuun lopulla huoltomies-Petri kävi vaihtamassa siihen uuden piirikortin ja taas oli sulake pimeenä aamulla, voi prkl.... Kone on vasta noin 3 vuotta vanha, ja huoltomies lähes asuu meillä sitä korjaamassa. Nyt kyllä on mitta niin täynnä, että saa alkaa tulla vähän hipihipivauhtia joku isompi boss tekemään jotain asialle!!! No, viikonloppunahan ei tietty mitään tapahdu, joten emäntä pesee konetta vaan kiltisti manuaalisesti...

V...tutus oli niin rankka aamunavetasta tullessani, että isäntä keksi lohdutukseksi lähteä ajeluttamaan mua aamupäivällä peltokierrokselle. Ja hyvä mieli tulikin, kun rypsejämme katseltiin:)
Tässä Kylmäsuon rypsiviljelmä, rypsiä meillä onkin tänä vuonna aika reippaasti, 46,41 ha. Heti kun pellonpinta kuivuu torstain 30 mm sateen jäljiltä näille rypseille ajetaan vielä tautiaine, jospa sitten olis paljooooon puitavaa rypsiä syksyllläkin.

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

P..koja kaikki ton merkin pesurit vissiin. Meillä kans maanantaipäivän versio ja aina silloin, kun Pete ei oo teillä, niin se on meillä... Nyt täytyy kyllä koputtaa puuta, mutta on toiminut pitkään ilman oikkuja, mut kyllä siihen on varmaan kerran ainakin kaikki osat vaihdettu!

Hannele kirjoitti...

vai osaa teidänkin pesuri temppuilla!!! äsken (sunnuntai-illalla klo 21!) Pete kävi hakemassa meidän pesurista piirikortin ja vie sen jollekin elektroniikkaekspertille tutkittavaksi. Saas nähdä joko alkaa vikaa löytyä?