perjantai 10. heinäkuuta 2009

välillä kotihommia;)

Yli kuukausi on mennyt enemmän tai vähemmän pakanalähetykselle; vatsavaivojeni takia olen tehnyt oikeastaan vaan pakollisia töitä. Nyt olen ollut sen verran skarpissa kunnossa, että on ollut jo pakko alkaa tehdä tekemättömiä töitä;) Ja ihan hyvän siivousinspiraation sainkin! Meidän kesäduunarit ovat nyt lomilla, joten me isännän kanssakin ollaan pari päivää keskitytty yksityistalouden töihin: mä olen siivonnut ja Kaitsu teki valmiiksi mm alakerran rappukäytävän.

Niin ne lapset vaan kasvaa, meidän 9&10-vuotiaat ovat jo taitavia äidin apulaisia, kunhan sille tuulelle sattuvat;) Tässä kuvassa Ella pesee huoneensa ikkunoita- hyvin muistan sen ajan, jolloin pienten sormenjälkien tahrimista ikkunoista ei ulos nähnyt!

Tänään suursiivosimme alakerran autotallin (=varasto/työvaatehuone/Pupun koti). Ekana kannettiin Pepepupu ulos, tehtiin pupulle mukava kesäkoti pihalle. Jospa nyt jo olis niin lämmintä, että pikkukääpiökani tarkenis ulkona. Lisäksi vihdoin siivosimme remontin jäljiltä pois viimeisetkin puutavarat ja koneet, nyt on taas mukavasti tilaa varastossa.


Nyt odottaa vaihteeksi maatilan työt, iltalypsy! Illalla mennään taas juhlimaan: naapurin Emilia täyttää 11v, joten mansikkakakkua on taas tiedossa,namnam!

Ei kommentteja: