tiistai 7. heinäkuuta 2009

juhlaa ja työtä ;)

Turun loman jälkeen on taas ehtinyt tapahtua vaikka mitä, kesällä ei tule aika pitkäksi (ei kyllä talvellakaan)

Perjantai-illalla Kaitsu sai toiseen kertaan ruiskutettua Tuusulan viljat ja lauantaina Pornaisten ja Myrskylän mallasohrat. Nyt on enää Myrskylän kevätvehnien ja rypsien tautiruiskutukset jäljellä valtavasta ruiskutusurakasta. Tehoneuvojamme kävi eilen kiertelemässä viljelyksiämme ja sen seurauksena Kaitsu levittää tällä hetkellä lisätyppeä vehnäpelloille, toivotaan että saadaan ensi talvena myydä hyvää leipäviljaa!

Lauantai-illalla juhlittiin Myrskylän Kinolla naapurin Anjan 60-vuotisbileitä ja eilen vähän pienemmän herran synttäreitä: kummipoikamme Martin täytti kunnioitettavat 6 vuotta! Juhlat oli järjestetty eilen iltapäivällä Hallilan kylän uimarannalle, olipa hauskaa!!!! Taina-äiti oli tuonut rannalle monenmoista herkkua, tässä kuvassa päivänsankari leikkaa mansikkakakkua. Saimme juoda tunnelmaan sopivasti myös nuotiokahvia, kylläpä maistui hyvältä-minä kun en tuon mahani takia ole yli kuukauteen kahvia edes juonut!Ja tietty makkaraakin paistettiin. Päivänsankari kävi uimassa, muut eivät uskaltaneet, sen verran kolea sää oli, vaikka aurinko onneksi paistoi.

Ulkoilmassa Tainan herkkujen syöminen oli niin mukavaa, että ahnehdin liikaa ja pahuksen vatsani alkoi taas yöllä kiukutella. No, kävin eilen aamulla taas labrakokeisssa Orimattilassa ja torstaina lääkäri soittelee mulle tuloksia, täytyy sitten kertoa, että eipä tämä masu vielä olekaan ihan kunnossa. Suht´mukavasti olen viime aikoina pärjäillyt vaivani kanssa, kun syön varovasti, muttamuttamutta.....

Sunnuntaina käytiin Pukkilassa Kanteleen kylänäyttelyssä, olipa taas pikkukylä koonnut voimansa ja järjestänyt kivan "pikku maatalousnäyttelyn".

Elämä ei ole pelkkää juhlaa, välillä täytyy tehdä töitäkin, muutakin kuin ne pakolliset eläinten-ja ihmisten hoidot! Tein lasten kanssa tänään ahkerasti aitahommia, huomenna päästetään 10 hiehoa laitumelle, joten täytyy vähän vahvistaa aitoja:)
Tässä lehmälauma päivälevolla laitumella, tulipa valitettavasti vaan vähän huono kuva. Annina: Sinun nimikkolehmäsi ruskea Vannina makaa tuossa keskellä ja katsoo kameraan. Iltalypsyllä rapsutan Häntä puolestasi;)




2 kommenttia:

Annina kirjoitti...

Voi, kiitos kiitos! :) Lähetän sähköisesti oikein super halauksia Vanninalle ja koko perheelle <3 Tosi, tosi hyvää kesää sinne!

Taina kirjoitti...

No hei! Mukava oli lukea blogiasi varsinkin Martin syntymäpäiväjuhlista. Ja mukava, kun olitte vieraina, vaikka kutsuminenkin jäi aikalailla viime tippaan. Ansgarkin oli riemuissaan, kun pääsi lukemaan juhlistamme. Hänen "suu-ja sorkkatautinsa" alkaa olla onneksi jo voitonpuolella. Toivon, että Sinunkin mahavaivoihisi löytyy apua. Jännä tämä Sinun blogisi. Täällähän on mukava pyöriä. Kivoja kuvia. Hyvää kesää Teille. Niin se on, että matkailu avartaa, vaikkei pääsisi kuin Sulkavanjärven toiselle puolelle.