lauantai 25. heinäkuuta 2009

kylpylään,kylpylään ikaalisiin...

Tiistaina 21.7. matkalla Ikaalisiin, ensin poikettiin Tuuloseen shoppailemaan & syömään ja sitten jätskille Kaivannon kahvilaan, kuvassa kahvilan rannassa maisemia ihailemassa Asuttiin kolme vuorokautta hotelli Ikaaliass, lapset nukkuivat kivalla parvella.Keskiviikkona tehtiin retki Ikaalisten kaupunkiin laivalla. Turistit poseeraa Ikaalisten kirkon edessä;)



Minna-ystäväni muistutti, että Ikaalisissa tehdään uusia ihmisiä: Simppa näyttää tässä kuvassa ihan siltä;) Mutta, oikeesti: me isännän kanssa oltiin jo parin päivän loman jälkeen kuin uusia ihmisiä...työpaineet alkoi helpottaa! Mä rentouduin jopa torstaina Intialaisessa päähieronnassa, ihanaa!
ja lapset uivat sekä kylpylän trooppisessa lämmössä että Kyrösjärven jääkylmässä vedessä joka päivä tuntitolkulla;)





Torstai-illalla testattiin tanssiravintolan lattian liukkautta, äiti ja isi tanssi pari biisiä, ja orkan tauon aikana pikkuherra haki mua tanssimaan! Simppa seurasi seinällä olevaa naisten/miesten haku- valotaulua ja tokaisi, kun huomasi miesten haku- valon palavan: " nyt on miesten vuoro ja mä oon vapaa , niin mä saan hakea" - ja niinpä äiti pääsi tanssimaan ravintolan komeimman ja nuorimman urhon kanssa;)




Kolme vuorokautta kului nopsaan ja perjantaina klo 12 piti lähteä kohti kotia. Matkalla poikettiin ostoksilla ja syömässä Lempäälässä Ideaparkissa, olipa hulppea kauppakeskus- Ellan paratiisi! Ellalla oli lähtiessä kädet täynnä vaateliikkeiden muovikasseja(ihan hyviä aleostoksia, esim. pillifarkut -70%), Simo osti muutaman lelun ja äiti löysi upeat valkoiset juhlakengät;) Jäipä vielä monta liikettä käymättä, kun jo piti kiirehtää kotiin, illalla oli kahdet juhlat Artjärvellä.




Kotona oltiin n klo 18 , pikaisesti suihkuun ja juhlatamineet päälle, klo 18.30 lähdettiin Artjärvelle: Kaitsu jäi Lionsclubin paperinpolttajaisiin ja minä jatkoin Outin valmistujaisjuhliin! Olipa hauska ilta!
Loma onneksi jatkuu: tänään siirrytään kakkoskotiin Tuusulaan, viikonlopun ohjelmassa on mm Linnanmäkeä ja siskonpojan rippijuhlat.













Ei kommentteja: