torstai 2. huhtikuuta 2009

äippä 46 v

Onpa ollut taas mukavia päiviä, aurinko paistaa ja elämä hymyilee, kun kevät koittaa!

Ja meidän äippäkin taas vanheni vuodella maaliskuun viimeisenä päivänä, huokaus. Ajan kuluminen on niin käsittämättömän nopeaa, ettei meinaa perässä pysyä. Yleensä sivuutan synttärini hyvin matalalla profiililla, mutta tänä vuonna sainkin oikein erikoishuomiota. Olin nimittäin 31.3. Espoossa Melan valtuuskunnan kokouksessa ja siellä kokouksen jälkeen juhlapäivällisellä arvovaltainen joukko mtk:n ja melan pääjehuja skoolasi ja lauloi minulle, huhhuh, aika hienoooooo!!!

Kun tulin kotiin Kaitsu, Ella ja Simo lauloivat mulle heti ovella Paljon Onnea Vaan ja sain jokaiselta oman lahjan (olivat käyneet päivällä Kärkkäisellä shoppailemassa äipälle lahjuksia). Ellalta sain kauniin enkelipatsaan,Simpalta vehnätyyny-hartialämmittimen ja Kaitsulta kiukaalle saunatroikan.


Ystäväni Taina Tuusulasta aina muistaa kaikkien merkkipäivät:) Hän lähetti mulle postitse EMÄNTÄ-paitulin synttärilahjaksi. SUURKIITOS, hyvä ystävä! Hassua tämä elämä: vuosikymmenten varrella ystäviä tulee ja menee, mutta on niitä, jotka pysyvät aina. Taina on varmasti "vanhin" ystäväni, 46 vuoden takaa...olemme varmasti vauvasta lähtien olleet ystäviä, ja mukavia muistoja on lapsuuden ja nuoruuden ajoista lähtien! Harmi, että nykyisin on niin harvoin mahdollisuus tavata, ehkäpä nämä ruuhkavuodet joskus rauhoittuu... Ella otti oikein valokuvan äipästä tämä ihana emäntäpaita päällä!
Kiitos myös muille merkkipäiväni muistaneille sukulaisille ja ystäville (hehe, sainpas virallisen litanian kirjoitettua: täytyy jo harjoitella, kun viiskymppiset lähenee....apua....) . Uusista ystävistäni Outi ja Minna tulevat ekoina mieleen. Uskomatonta kuinka tässä mulle uudessa elämäntilanteessa (eli maitotilan emäntänä) olen saanut tavata niin ihania "sielunkumppaneita", hassua kuinka sama ammatti (tai oikeastaan elämäntapa) ja samanlaiset arvomaailmat yhdistävät ihmisiä. Outin kanssa meitä yhdistää vielä jopa sama synttäripäivä (vaan ei vuosi!)
Outin lehmillä oli viime viikolla sorkkahoitaja, siitä sain idean tilata itselleni pedikyyrin:) Meidän lehmien sorkat hoidettiin helmikuussa, tänään on meidän emännän "sorkkien" vuoro! Ihanaa saada pehmeät varpaat Soilin käsittelyssä. Meidän pikkutuppukylästäkin löytyy jotain luxusta: Soilin kauneushoitola! Toinen ihanuus täällä Myrskylässä on Safun savustamon myymälä, sieltä saa herkullista ja takuulla tuoretta savulohta monessa muodossa.

1 kommentti:

Tarja kirjoitti...

Oikein paljon onnea Emännälle:-)