lauantai 25. huhtikuuta 2009

ONNEKSI LOMA LOPPUI JA PÄÄSI TÖIHIN LEPÄÄMÄÄN.....:)

Virpi oli meillä lomittamassa kolme päivää ja kylläpä ehti olla vilkas loma!

Keskiviikkopäivä kului työn merkeissä ja illalla oli koulun vanhempainilta. Kiva, kun sattui lomittaja niin mä kerrankin ehdin koululle, oli nimittäin mielenkiintoinen luento lasten nettikäyttäytymisestä. Kaitsun ilta kuluikin kuivurilla vehnää lastaten: Lilja haki rekallisen kevätvehnää myllylle.

Torstaina olin Lahdessa kunnan edustajana Itä-Uudenmaan ja Porvoonjoen vesien- ja ilmansuojeluyhdistyksen kokouksissa, ensin hallituksen kokous klo 10, sitten kevätkokous klo 13. Kotimatkalla otin eväät perheelle McDonaldista, pikaisesti jakamaan rehua lehmille navetalle, ja sitten taas suihkun kautta baanalle....Ilta kului upeasti Helsingissä Show&Dinner Sinatra at the Casino! Upeaa Frank Sinatran musiikkia Sami Pitkämön ja Lenni-Kalle Taipaleen esittämänä ja superherkullista ruokaa, menu: Pippuroitua ankanrintaa ja rucolakreemiä, Kevyesti savustettua lohta ja bouillabaisse-kastiketta, Mokkabavaroise ja täytettyjä tuulihattuja...... Pääsipäs maalaismuija nauttimaan luksuksesta:) Seurueenamme oli mummo ja pappa sekä Päivi ja Pekka. Olimme Päivin kanssa järjestäneet illan isällemme 82v-synttärilahjaksi.

Perjantaina ahkeroin tukihakemusten kimpussa, kaksi myrskyläläisisäntää kävi meillä täytättämässä paprunsa. Toivottavasti en tehnyt paljon virheitä heidän tukipapereihinsa, pikkusen on taidot päässyt rapistumaan...
Iltalypsyaikaan lähdin lasten kanssa fillaroimaan kylille, Ella,Elsa-kaveri, Simo ja minä nautittiin ekasta oikein lämpöisestä kevätpäivästä! ja illalla oli ohjelmassa lionsladyjen tapaaminen.

Äsken meillä kävi Tuomas tutustumassa tilaamme, hän tulee meille kesäksi harjoittelijaksi!

Ei kommentteja: