perjantai 17. huhtikuuta 2009

ihmislapsia ja koiralapsi kylässä!

Ella ja Emilia pääsivät naapurin Kirsin kyydissä koulun vanhempainyhdistyksen järjestämään discoon. Leevi-serkku tuli Simpan kaveriksi meille. Mä paistoin pojille vohveleita iltalypsyn jälkeen ja juomaksi tarjosin simaa.Nam.

Leevi on myös Simon tavoin innostunut kokkaamisesta ja alkoi ehdotella klo 21 aikoihin, että hän voisi keittää lihakeiton. Kun valittelin ettei taida nyt aineksia löytyä siihen, hän sanoi voivansa kyllä keittää kaalikeitonkin, kun oli jääkaapissani nähnyt kaalikerän! Päästiin lopulta yhteisymmärrykseen - hän valmisti pojille iltapalaksi kahden munan munakkaan.Olikin ennennäkemätön resepti: Leevin itse kehittämä Kevytmunakas, hän nimittäin käytti rasvan asemasta maitoa paistamiseen....hyvällä ruokahalulla pojat söivät sämpylöitä ja Leevin Kevytmunakasta! Nyt kaverukset ovat jo Simpan huoneessa piirtelemässä, taitavat sammua yöunille helpommin kuin varhaisteinineidit!


Discosta palaaville Emilialle ja Ellallekin riitti vohveleita. Tytöt olivat tanssineet kovasti ja hauskaa oli ollut, tyttöjen sipisipijuttuja tuntui olevan neideillä discon tapahtumista;) ja tyttöjen oma disco jatkuu edelleen takkahuoneessa Singstarin tahdissa! Taitaa tyttöenergiabiletystä riittää aamuun asti, mutta eihän sen väliä,huomenna on lauantai!
Kaitsun veli kävi Onni-koiravauvan kanssa meillä myös illalla. Kylläpä oli soma, pieni koiranpentu!




Ei kommentteja: