tiistai 7. huhtikuuta 2009

Anninalle Vannina ja Ennina!



Meillä oli TET-tyttönä reilu 2 vuotta sitten espoolainen mukava Annina, silloin ysiluokkalainen. Annina tuli meille 4H-järjestön kautta ja taisi pari viikkoa asua meillä ja tutustua maatilan elämään. Silloin Rilli poiki lehmävasikan ja annoimme vasulle nimeksi VANNINA Anninan kunniaksi. Nyt on Vanninakin jo poikinut ja Simo risti lehmävasikan Enninaksi.
Lähetin eilen Anninalle pääsiäiskortin ja kerroin blogiosoitteemme, tässä sulle Annina kuvat nimikkonaudoistasi: Vannina lypsylehmänä ja Ennina pari päivää vanhana:)

3 kommenttia:

Annina kirjoitti...

Voi apua! Sain eilen teidän kortin, kiitos ihan mielettömästi siitä ;D Oli pakko heti tulla tänne kurkkimaan. Tuli ihan mieletön ikävä sinne, kun luin näitä juttuja ja näin Vanninan kuvan. Miten sellaisesta pikku mussukasta on tullut jo kunnon lehmä! Ja Ennina <3 Ihana nimi, pisteet Simolle siitä.
Nyt ihana pääsiäisloma, vapaata koulusta, on ollut ihan hektistä koko tämä vuosi. Pitäkäähän ihana pääsiäisloma tekin ja paljon onnea Simolle, jolla on käsittääkseni tänään synttärit <3
Halauksia sinne päin!

Annina kirjoitti...

// Pieni korjaus: Simollahan oli ne synttärit jo maaliskuussa, jonne olen ihan jumahtanut. Näin se aika menee, kun on kiirettä koulussa. Olen ihan sekaisin ajan kanssa :D

Hannele kirjoitti...

HEI, Annina! kiva, että olet käynyt lukemassa blogiamme...tämä nyt on ihan tälläistä vaatimatonta höpönlöpöä, mutta mulle tärkeä, virkistävä, henkireikä, "päiväkirja"!

VIETÄ OIKEIN RENTOUTTAVA PÄÄSIÄISLOMA, että taas jaksat jatkaa opiskelua. Pianhan se kesälomakin jo koittaa:)