torstai 5. maaliskuuta 2009

viikon 10 ohjelma

maanantai 2.3.
Kaitsu oli metsänhoitoyhdistyksen hallituksen kokouksessa Porvoossa ja mä tein koko aamupäivän kuvakirjaa lomakuvista...kivaa...
Iltapäivä kului lapsia kuskatessa, Simo oli Aapolla leikkimässä.

tiistai 3.3.
Aamupäivällä Myrskylän tuottajayhdistyksen kevätkokous Säästöpankilla, väänsin sinne kahvi+voileipätarjoilun ja ehdin tunnin verran olla kokouksessakin läsnä.
Klo 12 viikon kohokohta : TÄRKEÄ tapaaminen (siis ainakin henkisesti tärkeä) bloggariystävien Minnan ja Outin kanssa Lahdessa. Hyvää ruokaa ja hyvää seuraa....

keskiviikko 4.3.
Aamupäivällä kahvivieraita. Päivällä seurakunnan lapsi-ja nuorisotyön johtokunnan palaveri, suunniteltiin perhekirkon ohjelmaa. Iltapäivällä koko perhe Lahdessa tutustumassa uuteen Kärkkäisen tavarataloon.

torstai 5.3.
Uskottuna miehenä Orimattilassa maanmittaustoimituksessa, hohhoijakkaa. Kaitsu Ellan kanssa oikomishammaslääkärissä Pukkilassa.

perjantai 6.3.
Simppa täyttää maanantaina 9 v. Kaverisynttäreitä vietetään jo perjantai-iltapäivällä, Simo on kutsunut luokaltaan Aapon, Lukaksen,Emilin, Matiaksen, Oskarin ja Esan. Lisäksi Ella tietty haluaa Elsan meille eli hulinaa riittää.

lauantai 7.3.
Konehuollon kevätpäivät kirkolla sekä siivoilua ja leipomista

sunnuntai 8.3.
Simpan synttärit sukulaisille

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eiks oo jännä, että välillä yhdelle viikolle sattuu ihan tolkuton määrä menoa ja ohjelmaa ja sit joskus on viikkoja, kun juuri kaupassakäyntiä kummempaa tapahtumaa ei ole:)
Sunnuntailta unohtui siulta listata vielä KANSAINVÄLINEN NAISTENPÄIVÄ:)
Simpalle jo etukäteisonnittelut ja mukavia kaverisynttäreitä huomiselle!

Outi kirjoitti...

Menoa ja meininkiä riittää taas! Itse oikein odotan taas sellaista vain kaupassa käynti viikkoa. Eipä ole muutamaan aikaan näkynyt! Naistenpäivä kuluu meillä ainakin maalauspuuhissa.

Hauskaa Viikonloppua!

Outi

Hannele kirjoitti...

NIINPÄ NIIN RAKKAAT NAISET, elämän ruuhkavuosiahan me tässä vietellään...
HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ,Outi ja Minna!

terkuin Hannele

Eija kirjoitti...

Hei Simppa!
Hyurjan paljon Onnea Kummipojalle huomisen synttäri johdosta. Olipa kiva katsella teidän lomakuvia ja muita arjen huippuhetkiä kotisivuiltanne. Tulemme ensi viikon lauantaina juhlimaan synttäreitäsi, jos se sopii teidän perheelle. Mitä sinä toivoisit lahjaksi? Haluaisitko jotain legoja vai sen tavallisen lahjani: kirjan? Vai Myös Jrmo kummi lähettää kovasti terveisiä ja onnitteluja.
parhain terveisin Eija

Eija kirjoitti...

Hei
Tulipa monta kirjoitusvirhettä, mutta kyllä sinä varmaan arvaat kenestä oli kyse. Siis Jarmo-kummi ja hurjan paljon Onnea.
En oikein hyvin osaa tätä plogia vielä käyttää, mutta opettelen sinnikkäästi. Voimme näin vaihtaa kuulumisia myöhemminkin. Talletin nyt teidän kotisivut suosikkeihin, joten voin käydä nyt useammin kurkkaamassa mitä teille kuuluu. Mutta nyt lähdemme puuhommiin Timon kanssa. Siirrämme ison halkopinon tulevan autokatoksen tieltä. Eilen siirreltiin käsivoimin jo neljä tuntia halkoja liukasta polkua pitkin puuseen ja kompostin ohi pähkinäpensaan välistä syvemmälle pikku metsäämme noin kuusi mottia kuivaa puuta. Hullun hommaa, mutta ei täällä pikku pihassa mahdu traktorilla siirtämään ja tuo Timo haluaa käsin tehdä tällaiset pikku jobit.
Kirjoitellaan, terveisin kummi