tiistai 24. maaliskuuta 2009

meidänkin remontti jatkui...

Outi-ystäväni esitteli omassa blogissaan remontin tuloksiaan, heillä on nyt ihana olkkari ja tytön huone. Mekin ollaan jatkettu alakerran remonttia viime viikonloppuna!!!!!

Huhtikuussa -08 alakerran remontti valmistui "lähes" kokonaan,joitain pikkujuttuja jäi tekemättä, kun kesän maanviljelyskiireet vei kaiken ajan ja tarmon. Meille kehittyi "sitten marraskuussa"-sanonta, joka tarkoittaa, että remonttihomma jatkuu sitten kun talvella on parempaa aikaa. Nyt iski inspiraatio ja varasto valmistui!

Nykyinen siisti varasto on entinen perunakellari, josta noin puolet on nykyisin alakerran takkahuonetta ja vessaa. Varastollekin jäi vielä ihan kivan kokoinen tila. Maalattiin seinät ja katto valkoisiksi ja lattia ruskeaksi ja Kaitsu asensi hyllyt seinään. Yläkerran vessasta jäi suihkukaapin asentamisen jälkeen kaksi kaappia kodittomiksi, nyt niillekin löytyi paikka, niissä säilytetään nyt mm urheilukamoja: monot,luistimet ym. löytyy nyt helposti. Tässä lopputulos:
Onpa taas mukavaa, kun on omaisuus inventoitu:) Väliaikaisesti khh:ssa, autotallissa, rappujen alakaapissa, pannuhuoneessa ym... varastoidut kamat on selvitetty, romut laitettu kierrätykseen ja vaan tarpeelliset kamat siirretty tänne uuteen varastoon! Samalla siis siivottiin rappusten alakomero, alakerran autotalli ja kodinhoitohuoneen kaapit. Kiva, että on taas yksi homma valmis, vielä on rappukäytävä keskeneräisten hommien listalla. Odotellaan, että sähkömies tulee siirtämään rappukäytävästä sähkökaapin rappusten alla olevaan komeroon, sitten päästään rappukäytävän kimppuun...marraskuussa?

3 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Moikka taas!

Ihanan kokoinen lämmin varasto! Olisi käyttöä myös meilläkin.

Eikös olekin kiva tunne kun saa jonkun kauan roikkuneen homman valmiiksi?

Nyt pärähti sorkanhoitaja pihaan joten ADJÖ!

Hannukka kirjoitti...

Paljon olette saaneet aikaan. Täällä myös mies kesät kiireinen ammattinsa puolesta ja talvella pitäisi olla aikaa, mutta liekö tullut vanhaksi vai mikä, kun ei oikein talvellakaan "ehdi" :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea vaan uudesta varastosta! Meillä kanssa on nyt vintillä ihan loistavat uudet tilat, mutta kun sähkäri ei ole vielä käynyt, niin ei ole tullut kuvattua paikkaa:)Ja ihan sama homma: sinne ei turhaa roinaa säilötä, kaikki käydään läpi tarkalla seulalla!
Onnea teidän papalle! Niinpä, kunpa sitä aina muistaisi olla kiitollinen.