maanantai 16. maaliskuuta 2009

lomaviikonloppu

Meillä oli mukava ja tapahtumarikas viikonloppu, kun uusi lomittajamme Virpi hoiteli Myrskylässä lehmiä! Lapset olivat koko viikonlopun mummolassa Nahkelassa, ekassa kuvassa suksilla Arolan pihalla (siis Tuusulassa sijaisevan kotitilani nimikin on Arola).Takana metsänreunassa näkyy keltatiilinen omakotitalomme "Leppis" eli kesämökkimme:) En muistanut ottaa kuvia Leppiksestä, Leppis-lempinimi talolle on tullut osoitteesta: Leppäaronkuja 10. Keskimmäisessä kuvassa on Arolan päärakennus, jossa vanhempani asuvat ja alakuvassa Kaitsu tekee talonmiehen hommia Leppiksessä, taustalla näkyy Arolan talouskeskus.


Perjantai-iltapäivällä koulun jälkeen veimme lapset Nahkelaan mummon ja papan hoiviin ja sieltä suoraan ajelimme Kaitsun kanssa Lahteen Sibeliustaloon Jorma Kääriäisen&Riku Niemen orkesterin konserttiin. Olipa hyvä konsertti! Seuranamme oli kaverimme Outi seurueineen ja jatkoille tietty syömään:) Amarilloon,namnam.
Lauantaipäivällä mentiin Tuusulaan ja illalla hauskoihin kaverimme 50-vuotissynttäribileisiin! Juhla oli Seija-päivänsankarille täydellinen yllätys! Seijan tytär oli nähnyt suuren vaivan järjestäessään mukavat juhlat Vantaankosken Vanhaan Viilatehtaaseen. Seija luuli loppuun asti menevänsä lähisukulaistensa kanssa syömään, mutta -yllätysyllätys- paikalla olikin odottamassa 80 ystävää vuosien varrelta!!!! Kyynel tuli Seijalle silmiin, kun juhlaväki alkoi kuohuviinilasit käsissä laulaa "Sä kasvoit neito kaunoinen" ja "Paljon Onnea vaan" päivänsankarille Seijan ja Jarin ilmestyessä ravintolasalin ovelle!!! Jenni-tytär ja Seijan siskot olivat järjestäneet hauskaa ohjelmaa,mm. valokuvin varustettu historiikki Seijan vaiherikkaasta (mm. Miss Suomi 1978) elämästä sekä tanssiesityksiä Seijan estradivuosilta Dannyn,Armin ja Pepen kanssa. Huhhuh, kyllä saatiin nauraa.... Olipa mukavaa!
Sunnuntaina vielä vietettiin Tuusulassa Simpan synttäreitä mummon, papan, Päivin, Pekan, Oskun,Emman ja Eija-kummin sekä Timon kanssa. Eija ja Timo tulivat Lohjalta Simoa onnittelemaan, oli kiva nähdä heitä! Kello olikin jo lähes 21, kun sunnuntai-illalla kotiuduttiin takaisin Myrskylään. Paljon mukavaa mahtuu pariin päivään, olipa taas hauska lomanen!



3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivankuulonen loma teillä! Mutta miten meni navetalla....? Ihan hyvin kai, kun et erikseen maininnut:)

Outi kirjoitti...

Kiitokset itsellenee seurasta!

Hannele kirjoitti...

juu, navetalla meni oikein hyvin: vanhaisäntä ajeli uudella rehunjakovaunullamme kuin vanha tekijä ja uusi lomittajamme pärjäsi myös erittäin hyvin- mikäs meidän oli humputellessa!!!