torstai 1. tammikuuta 2009

vuosi vaihtui!

Joulu jatkui vielä...... Päivi-lomittaja tuli meille kolmeksi päiväksi lypsämään lehmät ja Henrik-fafa ajoi rehut navetalle, joten me suunnistimme Tuusulaan, "loma-asunnollemme". Päivi-siskoni perheineen vietti joulun Levillä, pidimme siis yhdistetyt pikkujoulu-joulu-uusivuosibileet Nahkelassa,toisessa kodissamme 29.12. Ja taas oli joulupukki antelias,kiitos!

Toinen lomapäivä sujui Jumbossa shoppaillen, joulupukin tuomia lahjarahoja tuhlattiin ale-ostoksiin, Simppa osti leluja, Ella, äiti ja isi vaatteita. Herkuteltiin ihanalla italialaisella ruoalla, nam.

Uudenvuoden aattona kyläiltiin sukulaisilla;Sirkka-tädillä Hyrylässä ja mummolassa. Isi kävi Hyvinkäällä agrimarketissa ja samalla reissulla osti ison kasan ilotulitusraketteja. Vuoden viimeistä iltaa vietimme Päivillä, Pekallla, Oskulla ja Emmalla. Päivi tarjoili herkullisia kinkku- ja janssoninkiusauksia ym hyvää. Osku (14½v) paukutteli lähes koko illan klo 18 alkaen "pikkupommejaan". Oli kiva katsella hienoja ilotulitusraketteja, aitiopaikaltamme Päivin pihalta näkyi Tuusulan, Järvenpään, Keravan....ilotulitukset, sää oli niin selkeä. Kaitsulla ja Pekalla oli komeita raketteja, pienimpiä alkoivat ampua jo 22 aikoihin, kaikki jaksoivat hyvin valvoa puoleen yöhön (jopa minä), joten pojat ampuivat komeimmat klo 24. Ja hienoa oli!!!!!
Lähdimme noin klo 00.30 ajelemaan kohti Myrskylää, koska aamulla oli lypsyvuoro edessä :( , matkalla vielä näkyi hienoja raketteja. Nukkumaan pääsimme noin kahden aikoihin, lapset jo tosin nukahtivat Mäntsälän kohdalla. Aamulla oli vähän ankeaa herätä lypsylle, mutta kyllähän se työ siitä taas lähti sujumaan, kun vaan sai raahauduttua navetalle:)
Oli kiva kolmen päivän loma!

Ei kommentteja: