lauantai 10. tammikuuta 2009

reipasta ulkotyötä!

Työterveyslääkäri suositteli jo viime vuonna isännälle, että pitäis lähteä metsätöihin pienillä eväillä korkean kolesterolin alentamiseksi :)

Nyt se toteutui: lähdettiin eilen aamupäivällä reippaina moottorisahahommiin Kylmäsuolle! Viime vuonna ostettujen peltojen mukana tuli kaupanpäällisinä kunnon haapapusikot pellonreunoilla, joten työsarkaa riittää. Kaitsu kaataa ja minä kerään rangat ja risut kasoihin.

Onneksi eilen tuli siementäjä iltapäivällä....joten ekana päivänä ei tarvinnut olla kovin montaa tuntia hommissa! Oudokseltaan ei voi rehkiä liikaa ekalla kerralla! Vaikka on tekevinään päivittäin ruumiillista työtä navetalla, niin kummasti vaan löytyi taaskin uusia lihaksia.

Parasta oli ulkoilu, tuli niin reipas olo, että jaksoin jopa lähteä illalla Pukaron Paroniin Kaitsun mukana Lionsclubiin! Ja sai syödä hyvällä omallatunnolla Pukaron notkuvasta herkkupöydästä maittavan illallisen....

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No sielläpä on oltu ahkerina! Eikö oo jännä, miten niitä "piilolihaksia" aina löytyy, kun tekee jotain normaalista poikkeavaa liikuntaa:)Tuo jos mikä on hyötyliikuntaa!