torstai 25. joulukuuta 2008

jouluaatto 2008

Aamunavetan jälkeen käytiin ekan kerran jouluaattosaunassa (kiitos heti-valmis-kiukaan) ja sitten alkoi äidillä kiireinen aamupäivä: joulurauhan julistuksen aikaan vielä oli emännällä täysi kaaos keittiössä, mutta kyllä se siitä iloksi muuttui, kaikki oli valmista kun tuusulalaisten Volkswagen ajoi pihaan klo 13.30. Jouluateria syötiin noin klo 14 aikoihin.
Joulupukki tulla tupsahti jo klo 15.15. Se oli lapsille ilonhetki ja täysi yllätys! Ja kilttejä oltiin kaikki oltu,lahjoja tuli niin valtavasti, etenkin Ellalle ja Simpalle. Kiitos kovasti joulupukki kaikista ihanista paketeista!






Lasten ihaillessa lahjojaan aikuiset nauttivat jälkiruokakahvit puolukkajäädykkeen ja raejuustohyytelökakun kera, kuvassa mummo, pappa,famu ja fafa.


Minä lähdin lypsylle klo 17 aikoihin ja famu ja fafa lähtivät silloin toivottamaan hyvää joulua lastemme serkuille Leeville ja Senjalle naapuriin. Mummo ja pappa olivat lasten ilona vielä lypsyajan ja ehtivät käydä meillä saunassakin, he lähtivät kotiin Tuusulaan klo 20 aikoihin, silloin meidän perhe lähti joulusaunaan. Ilta sujui saunan jälkeen mukavasti: lapset nauttivat lahjoistaan, lahjoja löytyi vielä illan mittaan lisääkin joulutontun piiloista! Minä luin illalla "Ilo joka elättelöö"-Lauri Tähkä kirjaa.Oli kiva fiilis: masu pulleena ja joulustressi ohi...




Isäntä lukee joulupäivänä olohuoneen sohvalla joululahja-Isäntä-paidassaan ja boxereissaan joulupukin tuomaa Lehväslaihon kirjaa.
HYVÄÄ JOULUN JATKOA KAIKILLE!!!




Ei kommentteja: