perjantai 16. tammikuuta 2009

äidin vapaapäivä

Onpa rentouttavaa viettää silloin tällöin omaa aikaa! Jaksaa taas paljon paremmin tätä arkea: lehmiä, lapsia ja ukkokultaa, kun pääsee välillä tuulettumaan. Eilen oikein Mäntsälään asti!

Eilen aamunavetan, aamiaisen, suihkun ja lasten kouluun laittamisen jälkeen käänsin Volvon keulan kohti Mäntsälää. Tarkoitukseni oli ostaa joku kiva pusero ensiviikon risteilylle. Löysin kylän raitilta kivan vaatekaupan ja avuliaan myyjän avustuksella onnistuin löytämään enemmänkin kivaa: punaisen tunikan lisäksi juhla-asun koruineen ja laukkuineen.... Sattuipa vielä kenkäkaupastakin löytymään mahdottoman hyväntuntuiset ja kivannäköisetkin Aaltosen juhlakengät -30%alennuksella.

ah,miten tuli hyvä mieli, kun sai torjuttua lamaa kuluttamalla....isännän mielestä ei yhden emännän tarvitsisi pelastaa tätä talouden taantumaa, mutta täytyyhän sitä vähän helpottaa;) Ei vaiskaan, meidän isännällä on niin kallis maku konehankinnoissa, että äipän pari kolttua vuodessa ei tunnu missään....eikä isäntä oikeesti koskaan huomauta mun pikkuostoksistani (tykkää nimittäin itsekin shoppailla, lähti just Vantaalle huutokauppaan)

Shoppailun jälkeen tulikin nälkä. Olimme sopineet "bloggariemäntien kokoontumisajon" Mäntsällän Rossoon klo 12. Olipa kiva jutella pari tuntia samanhenkisten naisten kanssa ruokalautasten äärellä. Juttua riitti tällä tyttötriolla ja seuraava tapaaminenkin sovittiin jo Lahteen maaliskuussa. Kiitos Outille ja Minnalle kivasta seurasta!

Tässä kuva siitä juhlahameesta, puserosta, kengistä , korusta ja pikkulaukusta. Hauskaa lähteä ensiviikolla Rehu-Raision risteilylle,kun on uutta päällepantavaa!



Kotiinpäästyäni iltalypsyn aika jo alkoi olla käsillä, ehdittiin vielä tehdä lasten läksyjä ja juoda iltapäiväkahvit. Iltanavetan hommat sujui mukavasti, kun oli niin hyvä mieli vapaapäivästä. Tarinan opetus on: äiti jaksaa paremmin, kun saa välillä omaa aikaa....

Kiitos ihanille ystäville, joiden kanssa silloin tällöin olen saanut viettää laatuaikaa shoppailun ja/tai syömisen (hyvä ruoka on tärkeintä!) merkeissä: esim. bloggariemännät Outi ja Minna sekä Riitta Askolasta, Eija Lohjalta, Minna Kylmäsuolta ja Päivi Tuusulasta (joka on sekä sisko että ystävä)








3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vaan itsellesi!!! Ihan just noin; kaikilla on kivempaa, kun äiti pääsee välillä tuulettumaan ja jaksaa sitten huomattavasti paremmin sekä lapsia, että sitä ukkokultaa! Meilläkin meni ilta tosi kivasti ja huomaa, kuinka äidin pinnan kireys on suoraan verrannollista lasten kiukun määrään:)
Komeet vermeet ostit! Kyllä kelpaa risteillä! Vieläkin harmittaa, ettei tullu lähdettyä mukaan. Nyt jään vaan rannalle ruikuttamaan, kun jotkut pääsee pitämään hauskaa.

Outi kirjoitti...

Kiitos itsellesi! Eikös se ole niin että kaikilla on kivaa kun äidillä on kivaa!

Tosi nätin hamosen olet ostanut! Muista että laivalla on 2 iltaa, joten tätä voit käyttää selityksenä Isännälle lisä-vaatteiden ostoon.

Ja Tytöt tahtoo pitää hauskaa!

Anonyymi kirjoitti...

Äkkiä rapsaa risteilystä!!! :))