sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

lujille ottaa...

Tämä sairastelu alkaa käydä jo ihan selvästi mun hermoilleni! Tänään aamulypsyllä olin jotenkin jo niin uupunut, että vaan itkin ja lypsin ja itkin ja lypsin....sairasloma kun on ollut turhan työntäyteinen!!!

Perjantai-illalla tehtiin vielä rehua myöhään ja saatiin toinen laakasiilo täpötäyteen. Lauantai pitikin sitten olla jo helpompi päivä, vain laakasiilon peitto, siementäjä, norminavettatyöt ja vain oma perhe passattavana. Mutta,mutta... tilasäiliö päättikin sitten järjestää äipälle lisähommaa. Aamulypsyn jälkeen jäähdytyskoneisto ei lähtenytkään toimimaan. Päivystävä huoltomies oli tietysti Parikkalasta, hän ehti meille vasta klo 16. Aamumaidot siis piti kaataa viemäriin, siinäpä meni sen päivän vapaahetki, kun kannoin 400 litraa maitoa lypsymontun ränniin:(

Tilasäiliön kompressori on nyt vaihdettu ja maito jäähtyy. Eilinen iltalypsy myöhästyi tietty pari tuntia, sain lypsettyä klo 20. Pikasaunan jälkeen lähdimme Kaitsun kanssa Kankkilaan kesäjuhliin. Siellä ehdittiin olla noin tunnin verran, kun jo Ella soitti, että ukkonen jyrisee. Lähdimme siis pikaisesti kotiin lasten turvaksi, ukkonen olikin aika raju ja vettä satoi 12 mm.

Tänään oli siis vihdoin VAPAAPÄIVÄ kaikesta ylimääräisestä työstä. Nukuin lypsyn jälkeen aamupäivällä pari tuntia ja päivällä lähetin isännän ja lapset syömään lähi-ABC:lle,joten nyt olen levännyt! Ehkäpä iltalypsy jo sujuu paremmin, kun ehdin vähän päivällä levätä, kunpa vielä voisi vähän enemmän syödä, että saisi lisää voimia :)

4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Voi helkutti, täällä ihan sauhuan siun puolesta! Eikö siulle mistään löydy LOMITTAJAA??? Sie oot sairaslomalla, hittosoikoon!

Voimia kovasti täältä ja halit!

Outi kirjoitti...

Koitahan kestää!

Miten oli lääkäriin meno uudestaan? Ei kuulosta nimittäin tuo sinun elosi kauhean hyvältä!

Täältä kanssa halaukset ja voimalähetys!

Anonyymi kirjoitti...

Täällä samaa tautia sairastava.Pyydä lääkäriltä litalginiä,siitä on apua sappivaivoihin. Ja lisäksi jätin kaikki rasvaiset ruuat sekä omenat,tuorekurkun,sipulit,paprikat,kaalit ja tuoreen ruisleivät pois.Nyt on vaan odotan leikkaus aikaa päksiin.Laihtunut ole siinä sivussa monta kiloa :)
Jaksamista sinne navetta hommiin.
Pyydä ihmeessä lomittajaa avuksi.

Anita

Hannele kirjoitti...

sydämelliset kiitokseni kommenteistanne <3 , ihanat ihmiset!

oikein hävettää, kun olen noin kovasti valittanut täällä blogissani, joskus vaan kirjoittaminen helpottaa, kun oikein elämä tympii...

kyllä mä täällä hissukseen pärjäilen tämän vaivani kanssa, jos on vaan normihommat, mutta nuo ekstratyöt ja ekstra- vastoinkäymiset näköjään käy hermoille rankasti :(