sunnuntai 31. elokuuta 2008

rapujuhlat 30.8.2008



Meillä vietettiin eilen vuoden toiseksi tärkeintä perhejuhlaa (joulun jälkeen...) eli RAPUJUHLIA!
Meidän Simo8v on niin mieltynyt rapuihín, että aamulla selitys aikaiseen heräämiseen oli: "en malttanut nukkua, kun illalla on ne rapujuhlat". Tässä kuvassa kokkipoikamme asettelee pakasteravut kauniisti lasimaljaan, tosi tärkeä toimenpide, kuten keskittynyt ilma paljastaa!
Isi, Ella ja Simo rapujuhlissa. Ella tosin söi paahtoleipänsä päällä
tonnikalaa, hän ei koske rapuihin!
Nam, hyviä olivat pakastetut espanjalaiset jokiravut! ja Eijalta saatu lohjalainen Siderbergin valkoviini oli myös erittäin hyvää, kiitos siitä Eijalle! Snapsit jätettiin vähemmälle huomiolle näissä perherapujuhlissa, eikä ryyppylaulujakaan laulettu, mutta hauskaa oli kuitenkin. Ja aamulla jaksoi hyvin navettaan,pää ei ollut kipeä....
Kaitsu lähti tänään aloittelemaan kevätviljojen puintia Tuusulassa, uusi puimuri pääsee tositoimiin mallasohran kimppuun, toivottavasti homma onnistuu!
PIRTEÄÄ elokuun viimeistä päivää kaikille , aamulla lypsylle lähtiessäni meillä oli alle 5 astetta lämmintä, kalikali....
terkuin Hannele

2 kommenttia:

minna kirjoitti...

Kivan kuuloiset rapujuhlat teillä! Toivottavasti puintikelejä piisaa, alkais nuo AINAISET sateet jo riittää. Vois olla sen KESÄN vuoro, jota tässä yhä toiveikkaasti odottelen:)

Krisse kirjoitti...

Kiitos kun vierailit sivuillani ja jätit merkkisi.

Rapujuhlat on mukavia illanistujaisia. Meillä ei tänävuonna sellaisia pidetä, ehkä ensi vuonna. Jos jaksetaan.

Tulen uudelleen katselemaan sivujasi.

Postailemisiin.
-Krisse-