lauantai 30. elokuuta 2008

kuivurin siivous


Tänään jatkui taas nämä ei-niin-kivat-maatilan-hommat eli vuorossa oli kuivurin siivous! Simo onneksi auttoi äitiä, ei ollut niin tylsää yksin. Kuivurilla oli normaalia suurempi sotku, koska miehet asensivat kuivatuskoneiston ympärille "lämpölevyt", jotta lämmitysöljyä säästyisi. Ja sitä alumiiniteipin ja eristelevyjen palasia riitti, pölyn lisäksi. Tyhjensimme vielä iltapäivällä Kaitsun kanssa kaksi isoa viljasiiloa typötyhjiksi, ruuvi kun ei saa ihan kaikkia jyviä kuljetettua, niin lopussa tarvitaan ämpäri- ja ihmisvoimaa. Olipas hiki ja kutiseva olo sen jälkeen, onneksi on suihku keksitty!
Ajelin urakan jälkeen traktorilla viimeisiä jätekuormia "jätekeskukseemme" eli hakeliiteriin, jossa sijaitsee roskapöntöt. JA EN TAAS TIENNYT OLISIKO PITÄNYT ITKEÄ VAI NAURAA.... Ella, Simo ja naapurin Emilia olivat taas keksineet kivan leikin : suklaatehdas!!!! Siivoamamme roskat kuivurilta oli uusiokäytössä eli lasten leikeissä! On se kiva, että lapsilla on hyvä mielikuvitus.....ja äidille tiedossa työllisyystöitä eli siivousta....
Tässä kuva "suklaatehtaasta", johon on hyödynnetty pakkauslaatikot, eristelevyjen jämät ym roskat, mitä kuivurilta löytyi:)
Nyt on vuorossa pieni hengähdystauko tietsikalla, kohta iltapäiväkahvinkeitto ja sitten lypsylle.
HYVÄÄ LAUANTAI-ILTAA, t. Hannele

Ei kommentteja: