perjantai 1. tammikuuta 2010

vuosi 2010 alkaa

Taas on aika aloittaa uusi kalenterivuosi, huhhuh. Kuinka aika kuluukaan nopeasti, nyt pitäisi osata kirjoittaa vuosiluvuksi 2010. Meidän kuopuskin täyttää tänä vuonna jo 10 v, ja perheen vanhin (eli minä) 47, herranjestas sentään!!!

Uuden vuoden vastaanotto sujui meidän perheessä hyvin rauhallisissa merkeissä, ei olisi aamulla promillemittari värähtänytkään:) Meidän perheen emäntä on ollut jo kauan (koko syksyn) ihan saamaton, syysväsymys ei ole vieläkään helpottanut (eikä se joulupukki tuonut edes sitä kirkasvalolamppua), joten edes vieraita en saanut aikaiseksi kutsua, vaikka niin kovasti suunnitelinkin.

Iltaa vietettiin sitten vaan omassa porukassa. Navetan jälkeen sauna, telkan katselua, herkuttelua , tinojen valamista ja puolenyön aikaan Simo ja Kaitsu ampuivat 14 ilotulitusrakettiamme.
Tässä kuvassa katsellaan telkasta UIT:n musiikki-iloittelua, kesällä kun ei käytykään Peacockissa sitä katsomassa. Pöytään on katettu erilaisia naksuja, juustoja ym pikkusuolaista. Vatsat tulivat jo täyteen roskaruoasta, joten vasta äsken pilkoin perunasalaattiaineet. Syödään siis Uudenvuodenpäivälounaaksi nakkeja ja perunasalaattia:)

OIKEIN HYVÄÄ VUOTTA 2010 KAIKILLE!

Ei kommentteja: