lauantai 23. tammikuuta 2010

"verstaan" maalausta

Kovilla pakkasilla on mukava tehdä sisähommia!

Kaitsu sai tänään maalattua ekaan kertaan uuden konekorjaamonsa katon. Katon maalaaminen on mulle niin vastenmielistä puuhaa, että en ole neliösenttiäkään tuosta katosta maalannut, sen sijaan olen saanut kunnian olla mukana vähän seiniä töhrimässä;) Tänään Simo oli Kaitsun kanssa maalauspuuhissa sen ajan kun minä hain Ellan kaveriltaan yökylästä. Menin katsomaan, että mitähän se poitsu on maalannut,mutta hän olikin taas tehnyt omia keksintöjään:rakennusjätteistä oli tällä kertaa syntynyt kultarahojen pesulaite!
Poikien vaatetuksesta huomaa, että mukavasti hake lämmittää! Lattialämmitys on suuressa korjaamossa niin tehokas, että meinaa tulla hiki työskennellessä:) Tänään isäntä asenteli korjaamohalliin välikatolle ilmastointiputkia, että kosteus häviäisi taivaan tuuliin rakennuksesta.

Kohta kaksi viikkoa ollaan saatu nauttia kotoisen hakkeen lämmöstä, tällä viikolla isäntäraukka tosin pari päivää joutui lähes asumaan hakelämpökeskuksen pannuhuoneessa, kun masiina temppuili, mutta onneksi Kaitsu keksi lopulta termostaatin asennusvirheen, korjasi sen ja nyt toimii lämmitys taas hyvin (kopkop). Eilen lehmätkin alkoivat saada lämmitettyä juomavettä, sähköllä kun sitä ei ole aikaisemmin raskittu lämmittää!

Ei kommentteja: