torstai 14. tammikuuta 2010

hyvä on hiihtäjän hiihdellä....

Simo sai eilen uudet sukset ja pitihän niitä heti testailla, vaikka oli jo pilkkopimeää. Otsalampun kanssa poitsu hiihteli edestakaisin aitan edessä koko illan! Minäkin jo suunnittelin ostavani itselleni sukset, mutta sitten taas iski nuukuus :) Olin nimittäin lasten kanssa eilen lomapäivän kunniaksi Orimattilassa shoppailemassa ja innostuttiin oikein kunnolla tuhlailemaan. Ellalle ostettiin/teetettiin uutta sisustusta huoneeseensa: ikkunaverhot, päiväpeite, koristetyynyjä ym .... Nyt saa heppaboordit ja muut pikkutyttömäisyydet kuulemma lähteä ja tilalle tulee harmaa-musta-valkoinen teinisisustus! Lisäksi urheiluliikkeestä lähdettiin suurten kantamusten kanssa kotiin: Ella sai upean Raiskin toppapuvun ja Simppa hiihtotarvikkeita. Ja äiti oli tyytyyväinen kebabravintolassa syömäänsä herkulliseen katkarapusalaattiin, namnam.

Kaitsu oli eilen Hgissä huutokaupassa aikomuksena hankkia kalustusta uuteen konekorjaamoonsa, mutta tuli sieltä ihan tyhjin käsin kotiin,(ihme!)
Onneksi mulla ja lapsilla ei ollut hukkareissu Orimattilaan:)

2 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Tulikos Ellalle sellainen musta karvatyyny huoneeseen? Ajattelin vain...

itsellänikin olisi tarkoitus kaivaa sukset aitan kätköistä jja kokeilla taas hiihtämistä. Tai ei sitä kyllä hiihtämiseksi voi sanoa.

Hannele kirjoitti...

juu, kaksi sellaista mustaa karvatyynyä, harmaa-valkoisesta newyork-kankaasta ikkunaverhot, samasta kankaasta tyyny, harmaa päiväpeite....ootko säkin käynyt Verhokulmassa;)

mä en edes tiedä missä mun sukseni/mononi on, en ole tainnut hiihtää vuosikymmeniin?