tiistai 10. helmikuuta 2009

tilannekatsaus ennen lomaa :)


PARI "MATKAKUUMEEN KOHOTTAMIS"- KUVAA FINNMATKOJEN SIVUILTA:)


Sunnuntaina pyykkäilin ja pakkailin lasten ja omia kamppeitani lomaa varten. Tehtiin myös navetalla paljon hommia valmiiksi lomaa varten, jyvien ajoa, jauhatusta, eläinten siirtoa...

Eilen kävin lasten kanssa Orimattilassa hankkimassa viime hetken tarpeellisia kamoja; mm. aurinkolasit Ellalle. Eilen sain myös viime vuoden kirjanpidon valmiiksi ja yötyönä Kaitsu väsäili veroilmoitustakin niin,että alkaa olla lähes valmis. Kaitsu sai eilen myös Kylmäsuolla urakkansa puunajossa valmiiksi, puolenhehtaarin metsän haapatukit on pinossa ja huomenna on mittaus. Siitä entisestä haapametsästä raivataan uutta peltoa kesällä.

Tänään suunnittelin jatkavani pakkailua kaikessa rauhassa, kun Kaitsu on PHKS:ssa astmatutkimuksiin, mutta -yllätys,yllätys- päivä meneekin navetalla, sorkkahoitaja tulee kohta...

Ensi yönä Simpalla on yökoulu! ja keskiviikko siis Simon vapaapäivä koulusta. Keskiviikkoillalla tuleekin jo lomittaja. Lähdemme keskiviikkona jo Tuusulaan yöksi, siitä sitten aamulla aikaisin taksilla lentokentälle, kone lähtee torstaiaamulla jo klo 6.15.

Kohta se kauan odotettu loma alkaa, kunpa vaan kaikki menisi vielä hyvin ennen sitä ja kotimiehet pärjäisivät täällä hyvin lomamme aikana:)




4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siinä ei auta, kuin jättää navetta ja koti "herran haltuun". Onhan teilläkin vissiin siellä jommankumman vanhemmat kotimiehinä? Ettei ihan vierasta väkeä pelkästään?
Lomalla vaan aktiivisesti ajatukset pois kotioloista, niin viikon päästä on kuin uusi ihminen. Ja se aurinko on kyllä semmonen epeli, että saa mielen virkeeksi pitkäksi ajaksi eteenpäin. Kohtahan se jo alkaa täälläkin paistaa enemmän, ihanaa!

Hannele kirjoitti...

juu, Kaitsun vanhemmat on kotimiehinä ja lomittajan apuna, kyllä ne täällä pärjäävät!

Olet oikeassa: aurinko-armas on parasta lääkettä kaikenlaiseen väsymykseen:)

Anonyymi kirjoitti...

Älkää syökö salaatteja tai niiden kastikkeita. Älkää polttako ihoanne auringossa. Se tuuli on huima ja siksi luulee, ettei aurinko polta. Älkää luottako kaupustelijoihin, jotka houkuttelevat etäämmälle rannasta. Ihanaa matkaa. t olen ollut siellä

Outi kirjoitti...

Oikein mukavaa ja rentouttavaa lomaa teille!