tiistai 16. joulukuuta 2008

Ella 10 v

Meidän Ella-esikoinen täytti jo 10 vuotta 14.12.2008, niitä synttäreitä on nyt juhlittu monta päivää! Perjantaina oli kaverisynttärit: lapsia oli yhteensä 11 : 9 tyttöä sekä pojat Simo ja Lari. Tyttöenergiaa siis riitti....Tässä kuvassa on meneillään Singstar-laulukisat, uskomattoman hyviä laulajia nuo pimut! Kaikki kävivät myös navetalla, rohkeimmat ihmettelivät lypsyasemalla lypsämistäkin.

Perjantai-illalla äiti ja isi olivat Lionsclubin pikkujouluissa, joten lauantaipäivä meni vaan lepäillessä, navetassa käytiin vaan tekemässä pakolliset lypsy-ja ruokintahommat:)
Sunnuntaina Ellan synttäripäivän kunniaksi lähdettiin Lahteen leffaan koko perhe sekä syömään Manhattiin,nam. Päivänsankari valitsi leffaksi "Beverly Hillin hienostohauva", se oli ihan kiva koko perheen elokuva, Simppaa välillä vähän pelotti.
Sunnuntai-illalla famu ja fafa tulivat synttäreille.
Maanantaina Kaitsu ja minä oltiin Järvenpäässä kannattavuuskirjanpitotilojen perinteisellä "tapaamisella". Kuunneltiin verovinkkejä ym ja syötiin Järvenpäätalossa.
Maanantai-illalla jatkettiin juhlimista, Ellan kummit Kirsi ja Kille sekä serkut Leevi ja Senja tulivat onnittelemaan 10 vuotiasta. Kuvassa Leevi ja Senja jätskikakkua syömässä meidän lasten kanssa.

Juhlat jatkuu vielä ensiviikonloppuna, silloin on onnitteluvuorossa Tuusulan sukulaiset.Kyllä on rankkaa täyttää 10v!

Ei kommentteja: