perjantai 28. toukokuuta 2010

Kylvöpoutia odotellessa....

Arolan tilalla on vielä kylvämättä noin 30 ha vehnää, 30 ha ohraa, 20 ha rypsiä ja 20 ha viherlannoitusnurmea....viikon aikana on täällä satanut 35 mm, joten ei tarvitse vähään aikaan haaveilla pelloille pääsystä! Eilen jo suunniteltiin, että jospa jätettäiskin tuo 100 ha kesäksi avokesannolle, ja kylvettäis syksyllä syysviljalle, olis helppoa enskeväänäkin, kun puolet kylvettävästä alasta olisi jo valmiina:) No, vielä kuitenkin toivotaan kylvöpoutia, vähän alkaa tuo vehnän kylvö tosin kohta arveluttaa näin myöhään ?

Ajankuluksi on puuhailtu nyt kaikkea muuta kivaa : mm. alettu terassi/parvekkeen rakennusprojekti! Talo oli tarkoitus alunperin maalata ennen terassin rakentamista, mutta maalarin aikataulu ei pitänytkään, joten isäntä päätti alkaa hitsailla terassin runkoa kasaan:





Ja Ella pomppii trampoliinilla. Ella, Simo ja Ellan kaveri Kia pystyttivät trampoliinin itse eräänä iltana, kun vanhemmat eivät viitsineet sitä hommaa tehdä, vedoten tulevaan piharemonttiin :) No, hyvä kun pystyttivät, talon maalaus ja piharemontti ei ole edennyt, joten lapsilla on ihan hyvää aikaa hyppiä trampoliinillaan :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, siinä sitä riittää kylvettävää. meillä myös terassin rakentaminen ajankohtaista, saas nähdä ehtiikö edes loppukesäksi valmiiksi kun tuo työnteko haittaa kotihommia :)t. Rida Turust'

Ella kirjoitti...

Piti mennä blogiin laittamaaan mun ruma kuva :) ja vielä kun hypin trampalla.