sunnuntai 18. lokakuuta 2009

syysLOMA!!!!

Lomasta ei siis ole ollut hajuakaan tällä viikolla!!! No, lasten syyslomahan se olikin, eikä aikuisten - ja lapset onneksi saivat nauttiakin lomailusta mummolassa:) Mummo ja pappa tulivat syysloman alkamisperjantaina meille ja toivat lapsille trampoliinin ensi kesän iloksi!!! Ella ja Simo lähtivät siis perjantaina jo heidän kyydissään Nahkelaan ja tulivat kotiin vasta torstaina- ja tällä viljelijäpariskunnalla alkoikin työntäyteinen viikko!
Ihanaa tehdä töitä aamuvarhaisesta iltamyöhäiseen, kun lapset ovat pois kotoa, mutta tätä työviikkoa rasitti kamala flunssa! Mä olin ihan hirveän kipeä , yskäkin oli niin kova, että haittasi sekä työntekoa että yöunia pahasti, joten olipa rankkaa......

Onneksi kuitenkin suomalaisella sisulla viikon urakasta selvittiin- ja nyt navetassa on taas mukava työskennellä, kun lietekuilut on tyhjät. Kulutimme nimittäin lauantaista torstaihin kaiken vapaa-aikamme lietekuilujen tukoksien avaamiseen,huhhuh. Jokainen lihas on kipeä vieläkin, kun rautakangilla lähes senttisentiltä jumittunutta p***aa on väännetty eteenpäin :(
Rakennustyömaalla on koko ajan ollut täysi rumba päällä, ja lisäksi tällä viikolla meillä oli myös ysiluokkalainen Johanna tutustumassa työelämään. Tet-tyttö näkikin oikein tosi touhua navetalla, lähes joka päivä nimittäin tällä viikolla syntyi navettaan uusi asukas :)

Enpä siis montaa kertaa tällä viikolla poistunut navetan & tuvan ja hellan & nyrkin välistä , sillä kahvi- ja ruokapöydässä istui jopa seitsemän ihmistä, vaikka lapsetkin olivat poissa muonavahvuudesta.

Lauantaina olin päättänyt lähteä lasten kanssa Lahteen shoppailemaan, ja isikin jätti hirvimetsän väliin ja tuli kanssamme Trioon ostoksille- ja kylläpä löytyikin ostettavaa! Lapset saivat mm talvivaatteita, isi uuden tumman puvun ja äiti upeat juhlavaatteet ensilauantain Lions-juhliin: Gerry Weberin juhlahousut & tafti-jakku! ( Oikeesti se on aika hyvännäköinen asu meikäläisen päällä, vaikka tuossa kuvassa näyttääkin ihan kamalalta!)

Tänään syysloman viimeisenä päivänä aion vaan laiskotella, nukuin aamupäivällä jopa tunnin olohuoneen sohvalla, edelliset kunnon päiväunet taisi olla huhtikuussa! Tänään teen vain ihan pikkuisen pakollisia kotihommia navettatöiden lisäksi, sunnuntailounaaksikin ajattelin tarjota perheelle helppoja tortilloja :)

Isäntä on hirvimetsällä, lapset katselee leffaa , mä kuuntelen radiosta Loirin "Hyvää puuta" . Tälläisestä rauhasta ja "vapaapäivän" onnentunteesta osaa nauttia työntäyteisen syyslomanviikon jälkeen!

Ei kommentteja: