tiistai 13. lokakuuta 2009

Rakennusprojektin tilannekatsaus 13.10.2009

Flunssani alkaa jo sen verran helpottaa, että jaksan taas vähän päivitellä blogiani:) Olen käynyt silloin tällöin jopa kuvailemassa konekorjaamo-hakelämpökeskustyömaata!

Roope ja Sauli ovat tähän mennessä kaivaneet meidän pihaa mullinmallin 14 päivää, huhhuh! Onneksi loppusuora häämöttää jo kaivuuhommissa, ehkäpä jo tänään (tai huomenna tai...). Erilaista putkea, johtoa, letkua, salaojaa ja kanaalia on maan alla varmaan monta kilometriä! Alatie kuivurin kohdalla näytti esimerkiksi kerran tälläiseltä taistelukentältä: Sunnuntaiaamuna oli aika kova pakkanen- ja me saatiin suihkulähde! Hakelämpökeskuksen pannuhuoneeseen johdetun vesiputken hana oli särkynyt pakkasessa ja vesisuihku oli komea:)
Perjantaina aamuhämärässä 9.10.2009 valettiin lattia maatilakorjaamoon. Ja aamulla oli kissan tassun jäljet ikuistettuna betonissa ;)

Tämä hakevarasto-osasto odottaa vielä lattian valua. Yllätys,yllätys- valun alle tulevia tankopurkaimen rautoja olikin unohtunut Tanskaan tehtaan pihalle, toivottavasti ne sieltä pian tulisivat....


Tänään timpurit asentavat rakennukseen ikkunoita ja Roope maisemoi kaivinkoneella pannuhuoneen pihaa :)

















Ei kommentteja: