tiistai 25. elokuuta 2009

kolme lomapäivää;)

Virpi tuli lomittamaan meille eilen kolmeksi päiväksi, kivaa! Ekan lomapäivän jaksoin vielä olla ahkera ja pesin navetalla kattoja ja seiniä. Mutta sitten alkoi tehdä mieli lomailla ja tänään olen käynyt navetalla vain ruokkimassa elukat!



Ekan lomapäivän iltaohjelmana oli meijerin saunailta Salusjärvellä. Lähdin lasten kanssa jo ajoissa reissuun, niinpä ehdittiin viettää pari tuntia aikaa Lahden kirpputoreilla. Lapset saivat nimittäin viikonloppuna mummolta rahaa ja halusivat tuhlailla rahojaan kirppareilla- ja tekivätkin kivoja löytöjä: Ella osti mahtavia muotivaatteita pikkurahalla ja Simo tapansa mukaan tarpeellisia pikkuaarteita eli krääsää :)

Ilta sujui Salusjärvellä mukavasti auringon paisteessa. Uskalsin jopa uimaan kalikalikylmään järveen saunan jälkeen! Meijerin johtohenkilöt puhuivat sopivan lyhyesti valiopropagandaa ja Mirjan & Ailan taikomat tarjoilut maistuivat herkullisilta. Parasta ehkä kuitenkin oli hyvä seura: blogiystäväni Minna oli myös paikalla! Valitettavasti "tyttötriomme" kolmas jäsen, Outi, ei jaksanut tällä kertaa paikalle urheiluvammaisella jalallaan.



Toinen lomapäiväni onkin sitten kulunut lähes kokonaan nautiskellen...ihaninta oli trager-hieronta... kylläpä teki hyvää painepesurihommien jäykistämille lihaksille Sarin rentouttava käsittely! Hieronnan jälkeen vielä pääsin toisen Sari-ystäväni kanssa vaihtamaan kuulumisia paikalliseen kaffilaan;)

Illansuussa lähdin Simon kanssa sieniretkelle. Joku oli ehtinyt jo käydä tyhjentämässä "salaisen" kantarellipaikkamme, mutta ei se mitään, me poimittiin muutama litra rouskuja ja seikkailimme suurimman osan ajasta korkeilla kallioilla, kivaa oli!


Kuvia metsäretkeltä:














Kantarelleja ei nähty, mutta komeita karvarouskuja sen sijaan löytyi. Saatinhan me kokit niistäkin herkullinen spagettikastike aikaiseksi,hihi!





Ei kommentteja: