lauantai 18. lokakuuta 2008

syysloman viimeinen viikonloppu


Tänään meillä vietetään äiti-tyttö & isi-poika - päivää!
Kaitsu ja Simppa lähtivät aamulla Tampereelle Koneforumiin ihailemaan Agrimarketin ja Keskon maatalouskonetarjontaa - vaikka meillähän ei tänä syksynä enää investoida koneisiin !? Saas nähdä tulevatko tyhjin käsin näyttelystä kotiin, usein sieltä on jotain tarttunut mukaan, viimesyksynä niittomurskain...
Äiti ja Ellakin lähtivät aamunavetan jälkeen kaupunkiin humputtelemaan, oikein Orimattilaan asti :) Tässä kuvassa Ella-neiti asettelee huoneessaan ostoksiaan paikoilleen, käytiin nimittäin mm Seppälässä ja kirpparilla...ja kaikkea ihqua Ellalle löytyi: vaatteita,koruja,huiveja, cd-levyjä..... Shoppailun päätteeksi söimme Kotipizzassa kotzonet. Olipa kiva päivä!
Syysloma sujui mukavasti töiden merkeissä, mulla on oikein hyvä mieli, kun sain niin paljon aikaiseksi viikon aikana! Lapset olivat nimittäin alkuviikon Tuusulassa mummolassa/tätilässä ja me saatiin keskittyä työntekoon: navetan lietekuilut on huuhdeltu, viimeiset 8 hiehoa on otettu laitumelta navettaan, koelypsy on pidetty, kotia on siivottu, pihaakin on haravoitu ym pientä.

5 kommenttia:

david santos kirjoitti...

Beautiful!!!
Congratulations!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaapa mukavalta tommonen äiti&tyttö, isä&poika-päivä!! Veikkaan, että miesväellä oli Tampesterissa ihan yhtä mukavaa kuin teillä Orimattilassa:) Vaan jos ne ryhtyivätkin siellä shoppailemaan, niin odotettavissa lienee vähän isompi lasku kuin teidän tyttöjen ostosreissulla:)

Minä jo odotan sitä aikaa, kun pojat ja isä häipyvät päiväksi konenäyttelyyn ja saan kokonaisen päivän ITSELLENI!

Hannele kirjoitti...

onneksi pojat pitivät lupauksensa ja mitään kovin suurta ei sieltä Tampereelta kotiin tullut, ainakaan toistaiseksi. Tosin iso pinkka esitteitä.....

Simo osti kivan leikkipaalarin ja se on nyt hittituote! Pojat kävivät kotimatkalla Ideaparkissa- ja sieltä löytyi kovasti tuliaisia naisväellekin.

Tuollaiset Koneforumit ja -agriat tulee olemaan teidän poikien paratiiseja! Odota vaan muutama vuosi, saat ansaitsemasi vapaapäivän :)

minna kirjoitti...

Meillä on alotettu jo nuorena... Eka Farmari puolivuotiaina, Jyväskylässä näyttelyssä syksyllä ja taas Lahdessa kesällä. Siinä jossain välissä visiitti traktoritehtaallekin vielä. On aivan käsittämätöntä, miten kovia konemiehiä ne JO NYT on. Mitä lie tulevaisuudessa...
Onko teidän Simolla semmonen Jontikka mihin saa vaikka mitä hilavitkuttimia perään?

Hannele kirjoitti...

hihihi, teidän pojat ovat syntyneet konemiehiksi!!!!

Meidän poitsulla taitaa olla kaikki mahdolliset traktorimerkit hilavitkuttimineen -ainakin äidistä tuntuu siltä siivotessaan poitsun huonetta!