maanantai 15. syyskuuta 2008

Enterorokko!

KUVASSA potilaat katselevat Disney Channelilta Tarzania.

Ella ja Simppa sairastavat nyt enterorokkoa. En ole ennen kuullutkaan mokomasta taudista,mutta sitä on kuulemma nyt kovasti liikkeellä meidän koulussa! Lapsilla on kuumetta, kämmenissä/jalkapohjissa/suussa rakkuloita ja ihottumaakin tuntuu olevan etenkin Ellalla mahassa. Tätä helposti tarttuvaa tautia kutsutaan kuulemma ihmisten suu-ja sorkkataudiksikin! No, nyt on siis lapsilla sairaslomaa koulusta ainakin pari päivää. Huomenna saan lomittajankin (sijaisapua alle 10v.lapsen hoitoon) neljäksi päiväksi.


Puintirintamalla tuli pieni muutos suunnitelmiin...puimuri onkin jo Myrskylässä,vaikka Pornainen piti hoitaa Tuusulan jälkeen. Uskoimme, että Pornaisten vehnä tautisuojaamattomana olisi jo puintivalmista, mutta raakaahan se olikin, joten ajettiinkin puimuri eilen illalla Myrskylään. Kaitsu lähti äsken puimaan Humalakoskelle Picolo-vehnää.


MÄ PÄÄSIN VIHDOIN EILEN PUIMAAN JONTIKALLA EKAA KERTAA :=) oli se aika jännää.....Sampolla oli jo niin tuttua puida, se oli meillä 8 vuotta ja satoja hehtaareja ehdin minäkin sillä puida. Ihan mukavalta se Jontikkakin vaikutti, iso ja hieno ! Ihan valtavasti teknisiä hienouksia: nappuloita ja säätönuppeja kuin lentokoneessa...mutta perusasiat on onneksi aika samantyyppiset kuin Sampossa.
HYVÄÄ ALKANUTTA VIIKKOA KAIKILLE! t:Hannele

Ei kommentteja: