lauantai 13. helmikuuta 2010

haketusta ja olympialaisia 13.2.10




Tänään aamulla haketusurakoitsija tuli tekemään meidän jätepuusta energiaa:) Noin puolitoista tuntia kone murisi pihalla ja noin 100 mottia valmista haketta on nyt varastossa!

Nyt on myös penkkiurheilijan kulta-aikaa: Vancouerin olympialaisten avajaiset on nähty! Myös koululaiset viettivät tänään koulupäivää Kiparkatissa talviolympialaisten merkeissä. Ellan kisapassissa näytti olleen viisi leimaa eri lajeihin osallistumisesta. Simon jätinkin aamulla kotiin, koska oli ollut hieman huonovointinen. Vanhemmatkin olisivat saaneet osallistua päivään, mutta jäin sitten Simon kanssa kotiin.

Nyt onkin sitten taas äidin ja lasten (ja lehmien) laatuaikaa vuorokauden verran! Isäntä lähti nimitäin haketuksen jälkeen Himokselle agrologikurssitapaamiselle. Pitäiskö jo alkaa olla huolissaan, kun edellisestä kurssitapaamisesta ko paikassa on vain pari kuukautta :=) No, nyt on v.1992 Hyvinkäältä valmistuneiden agrologien yhteinen tapaaminen ja se pikkujoulu-Himosviikonloppu on perinteinen, jokavuotinen "valikoituneen poikaporukan" kokoontuminen....

Ei kommentteja: