lauantai 23. toukokuuta 2009

koulun kulttuuriviikon huipennus 23.5.09

Kirkonkylän koululla on tällä viikolla vietetty kulttuuriviikkoa, tänään oli järjestetty vanhemmille juhlatilaisuus, joka oli samallla kevätjuhla. Mekin päästiin isännän kanssa nauttimaan kulttuurista, sen verran satoi viime yönä, että pellolle ei ole asiaa vähään aikaan.

Kylvötyöt edistyivät eilen mukavasti, Kylmäsuon 15,45 ha:n lohko saatiin kylvettyä rypsille - 5 minuuttia ennen kuin alkoi sataa rankasti!!!! Enää jäljellä 30,9 ha rypsin kylvöä Junttilassa, ensi viikoksi luvataan poutaa, joten taidetaan saada siemenet piiloon vielä toukokuun aikana!


Pimeissä pikkukuvissa Simon luokan kuoro ja Ellan luokan näytelmän esiintyjäkaarti.




Koulun taidetalliin oli koottu myös näyttely koululaisten käsi- ja taidetöistä;) Yläkuvassa Simo esittelee sammakkotyötään ja alemmassa kuvassa Elsa, Ella ja Helmi ihailevat nelosluokkalaisten maalauksia.

Vielä viikko pitäisi lasten jaksaa koulua, lauantaina 30.5. on päättäjäiset ja sitten alkaa se kauan odotettu kesäloma. Ihanaa -äitikin nauttii, kun kesällä ei ole kiireisiä aamuja! Tänä vuonna on tiedossa yhdet lakkiaiset Vuosaaressa, Ellan ja Simon Andreas-pikkuserkun. Lapset jäävätkin sillä reissulla mummolaan Tuusulaan, sunnuntaina on nimittäin Hyrylässä jokavuotinen Montturock, esiintyjänä tänä vuonna Anna Abreu! Viime vuonna Ella ja Simo olivat kuuntelemassa siellä Kristiina Braskia,seuranaan mummo 70+ ja pappa 80+ :):):)



3 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Varokaa Mummu ja Pappa Jyrää! Ihanan pirteiltä kulostavat vanhempasi. Ei joka mummu ja pappa lähtisi montturockiin.

Minna kirjoitti...

Joo samaa mieltä! Mahtavat isovanhemmat, kun vievät lapsia rokkaamaan! Pysyvät itsekin nuorekkaina, kun joraavat Annan tahdissa siellä:)

Hannele kirjoitti...

juu, meidän mummo ja pappa on aarteita!!!