lauantai 8. marraskuuta 2008

ylpeänä esittelen...kodinhoitohuoneeni!



Joulukuussa 2007 alakerran remontin alkaessa näytti tältä: vanha varastokoppi, jossa oli appivanhempien aikaista romua sekä kaksi ikivanhaa energiasyöppöä arkkupakastinta.


Koppi tyhjennettiin ja tilaa suurennettiin siirtämällä pannuhuoneen väliseinää pari metriä. Pannuhuoneessa ei enää tarvita suurta hakevarastotilaa, kun hakelämpökeskus valmistuu.


Kaitsu ja Jukka-timpurimme hajottivat 18 cm paksun betoniväliseinän maakiilakoneella. Uusi pannuhuoneen seinä muurattiin väliseinäharkoilla. Hikipisaroita valui, mutta lopputulos on mahtava!





Tässä on pari kuvaa lopputuloksesta:
IHANA KHH! Huone on ollut käytössä jo huhtikuusta lähtien, tällä viikolla Kaitsu ehti tekemään viimeistelyjä, pyykkinarut ym. Putkimies sai myös lattialämmityksen toimimaan, sähkömiestä vielä odotellaan tekemään viimeiset valaistushommat.




3 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Moikka! Kyllä tuosta kodinhoitohuoneesta tuli hyvännäköinen. Ja on vielä niin ihanan isokin, kyllä kelpaa kuivatella pyykkiä. Kaapit on tosi hyvät! ketkähän ne on oikein valinnut? Heh!

Terkuin

Outi

Ps. jos kyllästyt ompelupöytää tiedät kuka voi "uhrautua" ja noutaa sen pois nurkista!

Hannele kirjoitti...

OUTI: kiitos avusta, sinun ansiostasi kaappien hankinta onnistui niin hyvin Ikeassa...olen itsekin niihin tosi tyytyväinen,nyt täytyis vaan keksiä miten ne kaappien hyllyt sais täytettyä :)

hihi, hyvä tietää osoite, jos alkaa "antiikkikamat" kyllästyttää!

Anonyymi kirjoitti...

IHANA kodinhoitohuone! Sellasta kaipaan minäkin ja toiveissa sellanen onkin, jahka joskus ( ehkä ensi kesänä ) on saunaremontin vuoro. Siinä samassa sitten alakertaan saadaan uutta tilaa.